• Pajzsmirigy alulműködés terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor(Nő,Úr) Érdeklődnék,hogy ,ha a pajzsmirigy alul termel mi a teendő a mihamarabbi terhesség eléréséhez..sajnos a nőgyógyász rásegítést nem tud adni,mert a hormon eredményeket pénzhiány miatt a Péterfy kórház lassan 1 hónapja nem csinálja meg,így minden csak tolódik én meg kifutok az időből,de ha nincs eredmény a endokrinológus sem foglalkozik velem érdemben... Kérem ,ha valami tanácsot tudna adni akkor azt megköszönném.. Üdv:Ágnes

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a pajzsmirigye alulműködik, hormonpótlás indokolt, ahogy ön is írja, ez terhességben alapvetően fontos, hogy a pajzsmirigy működése be legyen állítva, érdemes lenne másik intézményhez fordulni, ha jelenleg nem kivitelezhetőek itt a laborvizsgálatok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 04., 17:06; Megválaszolva: 2011. május 05., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: