• Magas TSH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A TSH értékem 4,988 lett előző hónapban 4,3 volt. Ez azért furcsa mert egy hónap gyógyszer szedés(1/2 szem L-Thyroxin) nőtt az érték. Az előzetes vizsgálatok alapján nincs pajzsmirigy gyulladásom. A kérdésem az, hogy ez az érték befolyásolhatja-e a teherbeesésemet? Az FT értékeim jók Válaszát előre is köszönöm. Lutza.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Ideálisnak a 2,5 alatti TSH értéket tartják a teherbe esés szempontjából jelenleg. Vélhetően egy kis emelést fog javasolni endokrinológusa. Beszélje meg vele a pontos adagot.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. május 04., 12:40; Megválaszolva: 2011. május 09., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: