• Magas TSH -val terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 1 hónapja szedek napi 1/2 szem(25mg) L-Thyroxint magas TSH értékre(4,3) A mai kontrolon az értékem magasabb lett 4,988. A kérdésem az, hogy emelhetem-e az adagomat 1 szemre(50mg)? Kivizsgálások alapján nincs pajzsmirigy gyulladásom, ennek ellenére ez az érték akadályozhatja teherbeesésemet? 7 hónapja próbálkozunk Tisztelettel: Lutza.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a terhesség, pajzsmirigyhormon témában

        Tisztelt kérdező! Vélhetően endokrinológusa is emelést javasol majd, de azt, hogy pontosan milyen adagot, azt vele kell megbeszélnie.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. május 02., 15:53; Megválaszolva: 2011. május 09., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: