• Furcsa tünetek.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Már egy jó idelye észrevettem,hogy valamikor egyismerősömnél ahol elég sok a cigaretta füst néha az ádámcsutkám jobb oldalán kicsit nyomódik valami ,de görcsöt annyira nem érzek,eddig azt hittem a mandulám ,de mikor az begyulad akkor ezen a ponton nem szokot nyomódni.És kb 3 hete észrevettem hogy egy 2-3 cm-rel alatta van egy barnás fakó folt ami nem nagyon akar múlni pedig kentem is,azt mondtaák biztos a tusfűrdőtől.Eddg is elég szőrös volt az alsótestem a fenekem is és a kezem,viszont egy pár hónapja a melkasomon erősödni és sűrűsödni kezdett és a hátam iselkezdett szőrösödni pedig azt hittem ebben a korban már nem nagyon terjed. Az utóbbi napokban fáradékonyabb vagyok és verejtékezik a tenyerm is.Valyon valami betegség jelei lehetnek?

        Dr. Veress Dóra válasza a szörösödés, pajzsmirigy betegség témában

        Kedves Kérdező! A torkában érzett nyomás, a verejtékezés, illetve a fáradékonyság lehet pajzsmirigybetegség tünete. Mndenféleképpen érdemes elmennie ezirányban kivizsgáltatnia magát. A szőrösödés lehet természetes biológiai folyamat, de utalhat hormonzavarra is, ennek is jó lenne utánajárni. A tünetek tisztázására keresse fel a háziorvost!


        Kérdés: 2011. április 28., 16:24; Megválaszolva: 2011. május 01., 23:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: