• PÜjzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Fáklya Mónika!Csökkent pajzsmirigyműködésem van több mint tíz éve,szülés után túlsúlyom megmaradt nem tudok lefogyni,így kiszeretnék próbálni egy fogyókúrás szájsprét ami hoodia gordonii kaktuszkivonatot tartalmaz.Kérdésem az lenne hogy használhatom e ezt a készítményt hogy ilyen betegségem van?Köszönöm szépen a válaszát!Gyöngyi.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy autoimmun gyulladása esetén jód tartalmú gyógyszer szedése nem javasolt. Tudomásom szerint ez a szájspray kaktuszkivonatot tartalmaz, így véleményem szerint alkalmazhatja. A pontos összetételről kérdezze meg a gyógyszerészt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. április 18., 09:41; Megválaszolva: 2011. április 19., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: