• Pajzsmirígy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Szeretnék érdeklődni, hogy a vérvizsgálat által kapott eredményeim mennyire "súlyosak" , kell-e már most hormonpótlás illetve szükséges-e további kivizsgálás ? Ha igen melyik intézményhez forduljak? Csak hormonpótlással lehet segíteni vagy gyógyhatású készítmények is hatékonyak lehetnek(barna alga, szelén, esetleg tud-e mást javasolni?)? Ódzkodom a hormonkészítményektől mert félek, hogy még inkább elnyomják a szervezet saját működését és csak egyre több kellene belőle... Várom mielőbbi válaszát mert a közérzetem irtó rossz, nagyon fáradt vagyok állandóan (napi 10-12 óra alvás mellett), folyamatosan hízom (utóbbi egy évben 10 kg) pedig nem úgy étkezem mint egy átlagos ember, mert akkor már kb.150 kg lennék. Tehát várom mielőbbi válaszát, Üdvözlettel: Hetti.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Hetti! Nem írta meg, hogy milyenek lettek az eredményei, csatolmányt nem kaptunk. Kérem, hogy referenciatartománnyal együtt küldje el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 07., 17:38; Megválaszolva: 2011. április 11., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: