• Inzulin rezisztencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves vagyok o inzulinom 10,05 a 120 perces 111,71 Lehet e ez mérési hiba /a két vérvétel között 500 métert gyalogoltam/ Merckformint kaptam, amitől rosszul vagyok.Pcos a gyanú egyéb tünetek alapján.Akkor is ezt a gyógyszert kell szednem ha nincs IR em ,de nem tudok fogyni, akném van és histuismusom van?

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulin rezisztencia témában

        Kedves Kérdező! A 120 perces inzulin szintje magasabb. Ha PCOS és egyéb tünetei is vannak, a metformin segíthet. Hogy Önnek segít-e vagy sem, azt nem tudom vizsgálat és egyéb adatok nélkül megmondani, de érdemes megbeszélnie a gyógyszert javasló orvossal a panaszait.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. március 29., 15:24; Megválaszolva: 2011. március 30., 19:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: