• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 eve agyalapi mirigy daganatom van...azota gyogyszeres kezeles altal 12mm rol 3mm re csokken...jelenleg 6db bromocriptin-es kezelesen vagyok...altalaban faj a fejem,szedulok,neha elfeketedik elottem,felkeles utan zavaros a kep,de ehhez mar hozzaszoktam,viszont ma delutan nagyon furcsan ereztem magam...felalltam az agybol es hirtelen elzsibbadt a fejem,szurkes lett minden es nem mult el masodpercek alatt mint ahhogy lenni szokott,kb.5percig semmit nem lattam,viszhangzottak a hangok,kisse remegett a kezem,melegseget ereztem a fejemben es verejtekeztem...nagyon zsibbadtnak ereztem a fejem de aztan elmult es megmaradt az intenziv fejfajas,ami altalaban jelen van a gyogyszer mellekhatasa miatt.milyen okokbol lehetseges?a mellekhatasok kozott nem szerepel kimondottan ez a jelenseg vagy tunet...van valami koze a daganathoz?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a agyalapi mirigy daganat témában

        Tisztelt kérdező! Ezt nem lehet így megmondani. Keressen fel belgyógyászt, vagy neurológust.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. március 19., 19:40; Megválaszolva: 2011. március 23., 16:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: