• Lelettel kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Fekete István Úr! Köszönöm válaszát az előzőekben feltett kérdésemre. Ön szerint a leleteim alapján indokolt lehet a clostylbegit és choragon 5000 injekció kombinációja. (Uh vizsgálat történt a peteérés időszakában, akkor nem volt érett petém.) Ön ajánlja, hogy elkezdjem szedni a gyógyszert? (Ciklus 2-8 napjáig napi egy tabletta). Köszönettel: Kincső Tisztelt Hölgyem/Uram! Két éve nem esek teherbe. A nőgyógyászom endokrinológushoz irányított pco gyanúval. Terheléses vércukor valamint hormon vizsgálat történt. A lelet eredményeiről szeretném a szíves véleményét kérni. (A vérvétel a ciklus elején 8. napon történt.) TSH SUPERSENS: 1.13 FSH: 3.44 LH : 3.85 PROLAKTIN: 11.63 KORTIZOL: 258 DHEA-S: 9.60 ÖSZTRADIOL: 57.3 NÖI HORMON KÖTŐ FEHÉRJE (SHBG): 23.5 TOTÁL TESZTOSZTERON: 0.65 SE INZULIN 0 P: 9.92 SE INZULIN 120 P: 4.47 Várom válaszát! Tisztelettel: Kincső 2011-03-10 21:51 Kedves Kincső Szerintem az eredményei jók.

        Dr. Fekete István válasza a meddőség témában

        A clostilbegytet a ciklus 3. napján szoktuk elkezdeni, a rutin dózisa 2x1.Ha CLB-t szed a ciklus 16. napjától indokolt a progesteron pótlás is...


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. március 19., 16:57; Megválaszolva: 2011. március 30., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: