• Hypothyreosis=meddőség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Fáklya Doktornő! Szeretném tudni, hogy a címben nevezett pajzsmirigy betegséggel, amit egyelőre háromnegyed letrox50 tabletta szedésével kezelnek ,van-e esélyem a spontán teherbe esésre. (Nőgyógyászati oldalról minden leletem negatív.) 35 éves vagyok, 165 centi és 70 kiló. (Ez lehet a betegségtől vagy attól, hogy 4 éves fiam mellett nincs időm sportolásra.) A menzeszem eddig tökéletesen rendszeres volt. 27 napos ciklus, hat napos vérzéssel. Várom válaszát, tisztelettel

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hipotireózis témában

        Tisztelt kérdező! Gyógyszerszedés mellett, ami rendezi a pajzsmirigy hormon szintjeit, minden esélye megvan a teherbe esésre.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. március 10., 15:00; Megválaszolva: 2011. március 14., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: