• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr ! Nemrégen voltam laborvizsgálaton, főleg hajhullás miatt. A rapid TSH értéke megfelelő volt ezért a T3. T4 vizsgálatát már nem végezték el. Több tünetem is van, amit legújabb cikkükben olvastam.a pajzsmirígybetegségeknél. Memória problémák, nagyobb szívdobbanások,, 3-4 kg hízás, koleszterinem már régebb óta magas., zocort szedek rá. Mivel a fáradélonyság is csak egy általános tünet. szeretném megkérdezni , ha egymagában a TSH szintem jó akkor biztos, hogy nem lehetek pajzsmirígybeteg? Válaszát előre is nagyon köszönöm. üdvözlettel: D.Ida

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Ha a TSH rendben van, nagy valószínűséggel jól működik a pajzsmirigye. Igen ritkán vannak olyan betegségek, amiknél felmerül, hogy az agyalapi miriggyel van probléma, de az ön tünetei nem utalnak erre. Belgyógyász javaslok felkeresni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. március 02., 15:05; Megválaszolva: 2011. március 07., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: