• Hormonvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt uram/hölgyem! 21 éves vagyok hormonvizsgálatot végeznek rajtam az első vérvétel menstruáció 3.napján történt a második a menstruáció 21.napján szeretném kérdezni hogy szedem a cypromixet szeretném megtudni h ettől függetlenül kapok e normális értékeket?!Endokrinológus ajánlotta ezt a vizsgálatot az utolsó vérvételen a beutalópapíron ZIPRG van írva de nem találtam semmi tájékoztatást erről a vizsgálatról kérem ha tud segítsen eligazodnom e témába.. Köszönöm!

        Dr. Fekete István válasza a endokrinológia témában

        Amennyiben Ön a vizsgálat ideje alatt is szedte a gyógyszert, az eredményeknek részben nincs jelentőségük. Ilyen az FSH, LH, E2...


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. február 21., 19:40; Megválaszolva: 2011. március 01., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: