• L-thyroxin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni,hogy ha önkéntesen befejezem az l-thiroxin gyógyszer szedését,akkor milyen következmények lesznek? Mert úgy veszem észre semmi nem változik,és egyre csak hízom.Lehetséges ez a gyógyszertől?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben önkényesen befejezi a hormon szedését, a pajzsmirigy alulműködésének tüneteire számíthat, erről cikket is olvashat weboldalunkon: hízás, menstruációs zavarok, hangulati zavarok, száraz bőr, lassú szívverés, stb. A hormonszintek ismerete nélkül nem ítélhető meg, hogy mennyire van egyensúlyban a pajzsmirigy funkció.Ebben kérje gondozó orvosa segítségét! Ne hagyja abba a gyógyszer szedését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 17., 21:47; Megválaszolva: 2011. február 20., 16:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: