• FT3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Teljes laborvizsgálatom eredményei mind normál tartományba esnek az eredmény mellett feltüntetett határok között. Viszont a hormonvizsgálatnál az fT3 alacsonyabb: TSH (szuperszenz.): 0,68 uIU/ml fT3: 1,65 pg/ml fT4: 1,07ng/dl Ez most azt jelenti, hogy alulműködik a pajzsmirigyem? Esetleg valamilyen jódtartalmú készítményt (pl. Jódaqua víz) fogyasszak, mivel még nem nagy az eltérés? Köszönöm válaszát

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Az ön eredményeiben teendőt igénylő eltérés nincs. Az fT3 szint a szervezetben gyorsan változik, nem kell aggódnia az eredmény miatt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. február 05., 14:21; Megválaszolva: 2011. február 07., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: