• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő! Meg szeretném tudni hogy hormon zavarban szenvedek e? És hogy milyen esélyek vannak, amik eredményekkel járnak! 24 éves vagyok, 4 évvel ezelőtt a pattanásos arcbőremre a nőgyógyászom felirt fogamzásgátlót, amitől 3 hónap alatt 25 kg-ot hiztam, és azóta sem tudtam leadni, azelőtt sportos testalkatú, 165cm, 52kg voltam, most viszont 75-78között ingadozom, sajnos a terhesség sem segitett, ugyan annyi maradtam, és az arcom még mindig pattanásos, zsiros, mitesszeres. Jó lenne végre lefogyni, de már elfogyott az erőm, arra kell hogy gondoljak hogy valóban hormon zavarom van, és gyógyszeres kezesésre szorulok! Kérem szépen irja le az esélyeimet, és hogy ha elkezdem a kezelést, várhatom e a testsuly csökkenést? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a endokrin témában

        Kedves hölgyem4 Ahhoz, hogy kiderüljön, van-e hormonzavara, szükséges lenne hormonvizsgálat. Ez alapján lehet kezelést is adni, ha esetleg igazolódik eltérés. Javasolt felkeresnie nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 15., 12:00; Megválaszolva: 2011. január 17., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: