• Anti-thyroglobulin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kardiologiárol küldtek a pm.ambulanciára magas pulzusszám miatt.kb egy ével ezelött volt egy nem toxikus pm.gyulladásom amit szteroidal kezeltek és meg is gyogyult.de idén elmentem kardiologushoz mert a pulzusom napi 100 föltt volt még mindig.mindent rendben talált irt fel concort a pulzus csökentésére. felkerestem a pm ambulanciát ahol methothyrint irtak fel 2hónapig 2x1 utánna 1x1 tsh 0,78uIU/ml ft3 3,37pg/ml ft4 1,10ng/dl anti-tpo 0,08U/ml anti-thyroglobulin 5,86 U/ml * thyroglobulin 16,30 azután érdeklödnék mit jelent a magasabb anti-thyroglobulin szint.. Most jelenleg metothyrint szedek napi 2x1 mert a pajzsmirigy ambulancián tapintásra cseresznye nagyságu göböt állapitottak meg.felirta ezt a gyógyszert.megkértem a házi orvosomat csináltasunk egy ultrahangot ahol nem találtak semmi koros eltérést ezzen kivül hogy,a pm egész területén fokozott vascularisatio van.most nem tudom szedjem-e tovább a gyógyszert és mit jelent ez a magas anti-thyroglobulin szint?szeretnék öntöl választ kapni.köszönöm válaszát

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Kérem írja meg az ön laborja által használt referencia tartományokat a válaszhoz! Köszönöm.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010. október 26., 18:45; Megválaszolva: 2010. október 31., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: