• Autoimmun thyreoiditis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő ! Nemrégiben diagnosztizálták az autoimmun thyreoiditist , most voltam-20.-án-izotópvizsgálaton.A kérdésem ezzel kapcsolatos.Ugye az intravénásan beadott izotópnak nincs mellékhatása. Viszont már másnap enyhén elkezdtem görcsölni,majd egy kicsit vérezni--a menzim most volt,8-16ig-- , de most már nagyon erős görcsök vannak,jó,kibírható ,mint a szülőszobán--két gyermekem van,3 illetve 5 évesek-- .A nyelés is nehéz,mintha ki lenne száradva a szám. Ha tudna ,legyen szíves válaszolni ,vagy mit is tegyek?!Nagyon nem tudok orvoshoz menni. Tisztelettel: Gy. Katalin

        Dr. Fáklya Mónika válasza a izotóp témában

        Tisztelt kérdező! Ezek a panaszok nem az izotópvizsgálattól voltak. Maga az autoimmun thyreoiditis felboríthatja a menseset, de a gyógyszer beállításával ez rendeződik. remélem már jobban van, ha nem, akkor forduljon orvoshoz.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010. október 23., 19:34; Megválaszolva: 2010. október 31., 18:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó