• Hypophysis adenoma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakértők! Nagyon aggódom és kétségbeesésemben nem tudok kihez fordulni. Ezért is írok Önöknek. Az alábbi tüneteim vannak: fejfájás (sokszor napokon át tartó, éjjel is felébredek rá, és nem múlik a migpriv porra sem.) A nagyobbik fiamat 2006 decemberében szültem, a kisebbiket pedig 2009 februárjában. A kisebbik fiam szoptatását már 1 éve abbahagytam viszont a melleimből nyomásra még mindig anyatej jön. Így mondhatni négy éve egyfolytában. már 4 év alatt 2 alkalommal volt látótérkiesésem. az utóbbi közvetlen a szülés előtt. Esténként hangulatváltozásaim vannak, amik periódikusan jelentkeznek. Fáradékony vagyok és nem tudom magam kialudni nem kívánok a nemi életet, mert túl fáradtnak érzem magam Enyhe vérszegénységem is van ami a vérsejtek nagyságát érinti mai napon voltam koponya röntgenen ami negatív lett Nem tudom mi lehet a bajom, de valami nem stimmel Velem. lehetséges a Prolaktinoma? Kimutatja a röntgen vizsgálat ? Kihez fordulhatok a problémámmal? Előre is köszönöm a válaszukat. Üdvözlettel: Anita

        Dr. Fekete István válasza a endokrin témában

        Kedves Anita A felsorolt tünetek akár hypophysis adenómától is származhatnak, ennek diagnosztikája azért nem annyira bonyolult. Javaslom, mielőtt végérvényesen kétségbe esik látogasson el egy endokrinológushoz.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2010. október 20., 21:32; Megválaszolva: 2010. október 25., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: