• Kamaszkori fejlődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék érdeklődni, hogy az normálisnak tekinthető-e, hogy 15 éves fiamnál még nem jelentkezett az un. éjszakai " spontán magömlés "? Hány éves kortól tekinthető ez problémának?

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a nemi érés témában

        Keves Kérdező! Amennyiben a serdülése rendben van, akkor semmiképpen nem gond. A késői serdülés részeként 16-17 éves korig ez akár természetes is lehet. Amennyiben ez azonban zavarja Önöket, urológus, andrológus vizsgálatát javasolnám.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 10:48; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: