• Pajzsmirigy túlműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T DR NŐ! EGY ÉVE VOLTAM KORHÁZBAN PAJZSMIRIGY TÚLMŰKŐDÉSSEL AZOTA SZEDEM A GYOGYSZERT NAPI 2X1PROPYCIL 50 SAJNOS MÉG MINDIG ROSSZ AZ EREDMÉNYEM TSH:0,01 FT4:13,87 A SZÉNHIDRÁTOT NAPI 160RA ÁLLITOTÁK NAPI 5 SZÖR INZULINOZOM MAGAM SAJNOS NEM TUDOK LEFOGYNI EZ A NAGY BAJOM NEM TUDOM MILYEN DIÉTÁT KÉNE VÁLASZTANI HOGY MEGINDULJON A FOGYÁSOM ELÖRE IS KÖSZÖNŐM.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a diéta, pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! A fogyáshoz mindenképpen dietetikus tanácsát érdemes kérni, mivel inzulint ad magának, érdemes annak a mennyiségét párhuzamosan csökkenteni, mert a diéta mellett fennáll a lehetősége a hypoglycaemiának és akkor ismét enni fog, ami viszont hízlalja. A pajzsmirigy eredménye jó, igaz gyógyszer mellett, 2 évig nyugodtan lehet szedni a gyógyszert, nem fog mellékhatást okozni. Sok sikert kívánok a fogyáshoz!


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 14:18; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó