• Mellgondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Egy igen kellemetlen problémával fordulok önhöz, ami igazából nem az én gondom, hanem egy barátnőmé, és szeretnék segíteni neki. Az a problémája, hogy a mellbimbója körül erős szőrszálak vannak, és nem tudja, hogy hogyan tüntethetné el. Borotvával csak sűrűsödni fog neki, de azt is elmondta, hogy van amikor csipesszel kitépi. Orvoshoz nem akar fordulni mert nagyon kellemetlen ez a számára. Tudna esetleg valami szert javasolni, ami jó lenne neki? Ez szerintem bármennyit megérne neki, ha van rá valami csodaszer. Annyit tudok még, hogy ez biztosan nem hormonális, mert ő kezdte el ezt az egészet, tehát saját hibája miatt van ez. Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrnövekedés témában

        Kedves Hölgyem! Azért csak érdemes lenne megnézetnie magát a barátnőjének egy nőgyógyászati endokrinológián, ő a szőrnövekedést nem tudja előidézni, ha csak nem szedett valamilyen hormontartalmú gyógyszert. Az eltávolításra a lézeres szőrtelenítés a leghatékonyabb és legtartósabb, ha erre nincs pénz, akkor a csipeszelés javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 08:04; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: