• A Clostylbegittől vagyok ennyire éhes? Babát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1996.-ban PCO-val műtöttek ékrezekció történt, azóta folyamatosan diétáztam, tornáztam, 2007.-ben spontán gyermekem született, jelenleg az inzulinértékem 80 körül van gyermeket szeretnék újra, mi a teendő? Az endokrinológus szertint fogyni kellene, ezt én is tudom, ugyanis 10 Kg súlyfeleslegem van, de folyamatosan éhes vagyok, ha meg diétázok,tornázok állandóan szédülök, hova forduljak a nőgyógyász Clostylbegitet írt de ettől még éhesebb vagyok, hogyan lábalja ki ebből?

        WEBBeteg szakértő válasza a pco témában

        Kedves Kérdező! Először is, azt gondolom, nem a Clostylbegittől éhes, de az biztos, hogy az éhség rossz tanácsadó. A 80 körüli inzulinszint, mégha égyomri is, nem extrem magas, de ha korábban már kezelték PCO miatt, a babavállalás előtt is lehetséges Metformin adása, ami orális antidiabetikum, de PCO esetén elfogadott terápia. Emellett javasolnám, hogy vezessen étkezési naplót, nem kényelmes, de szembesíti az embert azokkal a hibákkal, amiről azt gondolja, hogy nem követi el. Sok sikert kivánok a megkezdett úton!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 22., 10:32; Megválaszolva: 2010. július 23., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: