• Pajzsmirigyben a göb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr nö.Apajzsmirigy bal lebenyébe 34mm echoszegény göb aspiratios minta vétel történt.eredmény:MikroszkoposanGiemsa festés után igen nagy menyiségü vér hátterébe ágyazottan össz kettö kenetbe láttunk értékelhetö menyiségü pajzsmirigy eredetü hámsejtet .Kicsi kerekmagvu szabájos .Kolloid nem jelenk meg.Kédésem hogy a vér menyire baj.Köszönöm a válaszát.Tné

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A vér a mintavétel következménye, rosszat nem jelent.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010. július 20., 10:03; Megválaszolva: 2010. július 25., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: