• Szőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr.nő/úr! 16 lány vagyok és van egy kis gondom magammal. A hasamon és a fenekemen iszonytos mennyiségű szőr nő ami azt hittem idővel eltűnik de valahogy egyre erősebb. A hasamon, egészen a mellkasom és a köldököm vonalában sűrű sötét szőrszálak találhatóak a fenekemen ugy szintén. Valószinűleg hormon zavar de az elképzelhető hogy magától kihullik vagy ezt csak hormontartalmú gyógyszerekkel lehet eltávolitani? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrösödés témában

        Kedves Fiatal Lány! A férfihormonok túlzott hatása okozza a szőrösödést. Tehát ez hormonális elváltozás, de ezen belül több betegség is lehet, ezért ki kell vizsgálni. Egy endokrinológiai szakrendelésre kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 30., 15:19; Megválaszolva: 2010. július 01., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: