• Prolaktinszint emelkedés férfinál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A prolaktinszint 341.3(Ref.tart.:56.0-278.4) Hosszú idejig dolgozott hormontartalmú vegyszerrel.Pár éve impotenciával küzd.Okozhatta ezt a panaszt a prolaktinszint,illetve a vegyszer,?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a prolaktin témában

        A magasabb prolactin szint okozhat ugyan impotenciát, de egy magasabb prolactin szint még nem bizonyít hyperprolactinaemiát, mert ennek a hormonnak a szintje egy napon belül is változó, és nagyon sok dolog befolyásolja. Az impotencia hátterében számos egyéb ok is szóba jön. További vizsgálatok javasoltak. A vegyszer vonatkozásában, annak ismerete nélkül, nyilatkozni nem lehet.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010. június 27., 09:24; Megválaszolva: 2010. június 29., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: