• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot doktor nő/úr! A jó Tsh eredmény kizárja a pajzsmirigy betegséget?Illetve depresszióra szedett gyógyszer Citapram okozhat e izzadást,gyengeséget,szédülést?Már fél éve szedem!A tenyeremen a bőr alatt pici piros foltok jönnek ki és tűnek el szinte mindig a bőrgyógyász azt mondta a kiserek keringési zavara miatt,ez összefüggésben lehet a gyógyszerrel és a rosszulléttel?Köszönettel:Gábor

        Dr. Boros Miklós válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! Normális TSH esetén a pajzsmirigy funkciója, működése rendben van. Emiatt nem kell aggódni. A szedett gyógyszer okozhatja a leírt tüneteket, de maga az alapbetegség is. Ennek elkülönítése nem könnyű. Írja fel, hogy mikor jelentkeznek a panaszok és mire szűnnek. Ezt a következő ellenőrzésen mutassa meg a kezelőorvosnak. A bőrelváltozás ezektől teljesen független dolog. Mivel nyom nélkül szűnik meg aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 17., 19:18; Megválaszolva: 2010. június 20., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: