• Endokrinologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno Alapveto problemaim ugyan neurologiai de el kellene vegeznem egy pajzsmirigy tesztet is , ez meg is lesz a kovetkezo napokban.Amire kivancsi volnek , az agyi jellegu nyomasokat amit megallapitottak nalam (pseudotumor cerebri) osszefuggesbe lehet e hozni , illetve a retinophatiat a pajzsmirigyel? .Ha a pajzsmirigy alulmukodik valthat e ilyen mellekbetegsegeket?ezenkivul mas is van de eleg hosszadalmas lenne leirni , ket eve voltam vizsgalaton es akkor nem volt meg semmi baj.Nagyon sokat faj a fejem egyensulyzavarim vannak erotlen vagyok es szedulok , az biztos , hogy rosz az agyi verkeringes,szedek is ra gyogyszereket. Udvozlettel Gabriela

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező!

        A panaszait illetően, főleg az erőtlenség miatt javasolható a pajzsmirigy hormon szintek vizsgálata is, de nem biztos, hogy itt lesz a baj.



        Kérdés: 2010-06-08 19:30:34; Megválaszolva: 2010. június 08., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: