• Vizsgálatok2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bocsánat, az lemaradt, hogy az endokrinologián 95 cm-nem mértéka kislányt, ami nem is annyira tér el az átlagtól, inkább csak a mi családi méreteinktől...

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedés témában

        Tisztelt anyuka!

        Mindenképpen az előzőekhez tartanám magam, mert ha a szülők magasak, az esetleg Turner szindrómás kislány elérheti ugyan a normál alsó határát, de a kísérő problémák akkor is kezelést igényelnek. A gyermekek magasságánál mindig figyelembe kell venni a szülők magasságát is, hogy időben tudjunk lépni.



        Kérdés: 2010-05-29 23:45:20; Megválaszolva: 2010. május 29., 23:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: