• Növekedési hormonhiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem, meg szeretném kérdezni, hogy a növekedési hormonhiány tartós betegségnek számít-e! Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedési hormon témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben a növekedési hormon hiány tesztekkel igazolt ÉS növekedési hormon pótlás indult, az Államkincstár (MÁK) is tartós betegségnek ismeri el. Egyébként pedig, amennyiben a kérdés arra vonatkozik-e, hogy ki lehet-e nőni, akkor azt kell válaszoljam, hogy a "valódi" növekedési hormon hiány nem kinőhető, életreszóló állapot. Remélem, megtalálja a kérdése a választ a soraimban. 



        Kérdés: 2010-05-24 20:36:28; Megválaszolva: 2010. május 24., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: