• Miért szőrösödök?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A segítségüket kérném, mert nem tudom kihez forduljak. 31 éves vagyok, fél éve derült ki, hogy pajzsmirigy túlműködésem van (Basedow). három hónapig metothyrint szedtem, jó lett tőle a tsh-m, viszont a mellékhatásai miatt, le kellett állítani, helyette propycilt szedek. A problémám a következő, először azt hittem ez is a gyógyszer mellékhatása, de az orvos azt mondta nem. A pihék amik egy átlag ember testét borítják, és teljesen normális, nálam most elkezdtek nőni, a hasamon, a hátamon, a mellkasomon, a mellemen, az arcomon. És egyre jobban nő, erősödik és sötét színű. A hátamon barna foltok vannak, nagyon csúnya. A mellemből (bár sosem volt nagy) már nincs semmi, olyan lettem mint egy fiú. Nagyon el vagyok keseredve, és nem tudom mit tegyek, kérem segítsenek.

        Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszt okozhatja polycisztás ovárium szindróma, mellékvese eredetű is lehet, de a pajzsmirigy alulműködése és a prolaktin túltermelődése is okozhat ilyet. Azt javaslom, hogy elsőként keressen fel nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést, itt elvégik a nőgyógyászati fizikális vizsgálatot, az ultrahangos vizsgálatot és a hormonszineket tudják mérni.



        Kérdés: 2010-05-23 20:41:45; Megválaszolva: 2010. május 23., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: