• Talpbetét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv.

        Az lenne a kérdésem, hogy találtam ezen weboldalon: magassag.eu egy talpbetétet és ez használhat-e? Vagy csak valami átverés lehet. És ha csak simán a gyakorlatokat végezném az használna valamit? Még nem záródtak be a csontjaim.

        Köszönettel: Mészáros Péter

        WEBBeteg szakértő válasza a növekedés témában

        Tisztelt kérdező!

        Az egyéni magasság genetikailag meghatározott. Amennyiben még nem záródtak be a növekedési zónák nőni fog, ha igen, akkor már nem.



        Kérdés: 2010-05-16 22:05:05; Megválaszolva: 2010. május 16., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: