• Szőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy én egy 24 éves lány vagyok és azt vettem észre magamon, hogy áll és nyak tájékon elkezdtem szörösödni , nagyon zavar mivel nem pihés, hanem sötét fekete szőrszálakról beszélünk.Olvastam hogy nőgyógyászati problémák állhatnak a háttérben, voltam nőgyógyásznál, nem mertem mondani,mivel cikinek találtam, de megvizsgáltattam magam, és nem talált semmi bajt. A kérdésem az lenne, hogy most mit tegyek, hova forduljak segítségért és mi lehet ennek az oka?!?Köszönöm válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrzet növekedés témában

        Kedves kérdező!
         
        Nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést keressen fel. Egyszerű nőgyógyászati vizsgálattal az ilyen tipusú problémák oka nem deríthető ki, mindenképpen laborvizsgálatokra van szükség. (hormonszint meghatározások) Nem túl okos dolog az orvos elől tünetet vagy panaszt eltitkolni, hiszen amiről nem tud, azon nem fog tudni segíteni sem.

        Tisztelettel:Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-30 21:41:45; Megválaszolva: 2011. július 29., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: