• Mi lehet ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tsh eredmény január végén 72. Januártól L-Thiroxin szedése 150 mg. Ujabb labor eredmény junius 2-án 90,76. szeretném megtudni mit lehet ezzel tenni? egyébként már 12 éve baj van a pajzsmirigyemmel, de ilyen nagy eltérés még nem volt.   Elöre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a TSH témában

        Tisztelt kérdező!
         
        Nagyon magas a TSH szintje. Meg kellene nézni az fT4 értéket is. Amennyiben minden nap beveszi a pajzsmirigy hormon pótló gyógyszert és azt szigorúan éhgyomorra, fél órával reggeli előtt teszi, a hormonadag emelésére lehet szükség. Ezt mindenképpen beszélje meg endokrinológusával!

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 21:48:17; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: