• TSH csökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy vérvétel alkalmával kiderült,hogy a TSH értékem alacsony. 0,226 ulU/ml A normál érték 0,268-4,0 között van.  Az FT4 pedig 17,8 pmol/l. Voltam pajzsmirigy ultrahangon és izotópos vizsgálaton is. Nem sikerült kideríteni, hogy mi okozza a TSH csökkenést. Két hónappal ezelőtt még jó volt ez az értékem is.  Mivel tudnám helyreállítani a TSH-mat? Ha alacsony marad, az lehet, hogy ez negatívan befolyásol egy lombik programot?

        Válaszát előre is köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, tsh témában

        Kedves kérdező!
         
        Ez az eltérés nem jelentős, követést igényel, de  az fT4 alapján egyenlőre kezelést nem.
        Érdemes lenne pajzsmirigy ellenes antitest szinteket is nézni.
         
         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 09:01:49; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: