• Fokozott szőrösödés, lány gyermeknél.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Négy és fél éves! lányom lába - beleértve a combját is -, valamint karja erősen szőrösödik. Eddig pihe szőkés szőrszálak erősödnek, valamint barnulnak be.

        Gyermekorvosunknak felvetettem a problémát, azonban nem adott számomra megnyugtató választ. Azt mondta, hogy "családi örökség", nem lehet vele mit kezdeni.

        Azonban ismerve a családunkat, a felmenőket is beleértve, ezt kizártnak tartom.

        Kérdésem, hogy lehet-e valahova fordulni segítségért a lányommal. Szívemből sajnálom és szeretnék rajta segíteni, ha lehet.

        Tisztelettel: egy aggódó Édesanya

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves anyuka!
         
        Feltétlenül javaslom gyermekendokrinológiai szakrendelés felkeresését.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-24 09:33:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: