• Tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszoló! Fél éve derült ki, hogy autoimmun pajzsmirigybeteg vagyok.85 eutyroxot szedek,(175-ös felét) amely mellett 0,2 körüli a tsh-m gyakorlatilag december óta.A gondom az, hogy tüneteim nem csökkennek (rekedtség, hízás, hajhullás, terhesség sem sikerül, hátfájás)UH szerint a pajzsmirigy teljesen rendben van.Mi lehet a gond? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigybetegség témában

        Kedves kérdező!
         
        A TSH eredménye alapján további gyógyszeradag emelés nem javasolt, ez fedezi az ön szükségletét. A panaszai okát máshol kell keresni. (Egyéb endokrinológiai okot találtak a teherbe esési nehézség hátterében?)

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 19:55:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó