• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Szeretném megtudni, hogy mitől van az, hogy nagyon izzad a hónaljam. Felveszem a pólót és 5 perc után teljesen beizzadok. Az orvosom azt mondta, hogy egy vérvétel kellene, hátha a pajzsmirigyem túltermel valamit. Ez lehetséges? Ön szerint mit kellene tennem?

        Várom válaszukat!

        Üdvözlettel:

        Ádám

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, pajzsmirigybetegség állhat a háttérben, de stresszhatás, elhízás és egyéb endokrin betegségek tünete lehet. Forduljon Endokrin Szakrendeléshez.


         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 10:52:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: