• Hashimoto kontra implantátum ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/úr !

         

        Kezelt Hashimoto thyreoditisem van, minden tünet nélkül. A kérdésem az lenne, hogy ha egy mellnagyobbító műtétet szeretnék végeztetni mekkora kockázatot jelent ez  számomra a betegségemmel összefüggésben, illetve növeli-e ez esetleg a szövődmények kialakulását (pl. tokzsugorodás). Előre is köszönöm szépen megtisztelő válaszát ! 

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy, implantátum témában

        Kedves Kérdező!

        A Hashimoto thyreoidtis kialakulásának okai nem teljesen ismertek, bár több teória létezik. Amennyiben az imlplantátum biztonságos nem kell a pajzsmirigybetegség miatt aggódnia. A tokzsugorodás esélye nem valószínű, hogy nagyobb, de mindenképpen említse plasztikai sebészének.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 09:07:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó