• Pajzsmirigy gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr !

        A kérdésem az lene hogy, volt egy rutin laborom, és az Endrokin paraméterek: TSH:0,005 , szabad T4(ft4) 63,52 volt. Elmentem az Endokrinológiára ahol fizikálisan is megvizsgáltak de semmit sem találtak, tüneteim sincsenek. Vettek vért aminek az eredményét még nem tudom, voltam UH-vizsgálaton, ahol Thyreoiditisre utaló kép látszott. Az endrokrinológus orvos ennek ellenére felírta a Metothyrin tbl 2x1 1 hónapig,  majd napi 1tbl-át. 1 hónap mulva controllra kell mennem.

        Közben szedem a Syncumart is,  2 éve  szültem császármetszéssel amiből kis embolus landolt a tüdőmbe.

        Okozhat pajzsmirigy gyulladás, túlműkődést a pajzsmirigyben? Mitől lehet ez? Kezelése mi lehet?

        Őn szerint is indokolt a Metothyrin szedése? A syncumárral szedhető?

        Eőre is köszönőm a válaszát .

        Tisztelettel: Erika

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy túlműködés témában

        Kedves kérdező!
         
        Önnek pajzsmirigy túlműködése van, így indokolt a Metothyrint szedése. Syncumarral szedhető.
         

         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:43:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: