• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/nő!

        Nekem Struma nodusa-m van.Szeretnénk babát az lenne a kérdésem mennyi az esélye.Voltam vele orvosnál azt mondták nem kell hozzányulni mert békés.Én mégis aggodok mert nem sikerül teherbe esni.Köszönettel CS.B.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy, golyva témában

        Kedves kérdező!
         
         
        Amennyiben TSH, fT4, fT3 rendben van, a göbös golyva nem befolyásolja a teherbe esését.
         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 16:49:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: