• Izomnövelő szer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy 15 éves gyereknek okoz-e hátrányt a Hyper Mass nevű izomtömeg-növelő formula szedése? Hetente négyszer edz és a Hyper Masst issza mellette napi egy alkalommal (450ml)... Köszönöm a választ!

        Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a izomnövelés témában

        Kedves kérdező!
         
        Utánanézve a készítménynek, nincs benne steroid hormon.(a leírás szerint)  Ez az étrendkiegészítő plusz kalóriákat és fehérje alkotóelemeket visz be a szervezetbe. E mellett természetesen kell az edzés a testépítéshez. Mindenesetre az én véleményem az, hogy kiegyensúlyozott vegyes étrend alkalmázásával javasolnám a sportot, és 15 évesen, miután még a test kialakulóban van, nem tennék rá túl sok terhet nagy súlyok mozgatásával és étrendkiegészítőkkel. Fontosnak tartom, hogy az edzéstervet ne magától állítsa össza a fiú, hanem kérje tapasztalt, fiatalok edzéstervének kialakításában járatos edző segítségét. Ez a későbbi izületi betegségek megelőzése miatt lenne fontos. 
         

         

         Dr. Fáklya Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 21:24:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: