• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő!Csökkent pajzsmirigymükődésem van lehet szedni radipon gyogyszert köhögésre?Köszönöm válaszát!Gy.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigyalulműködés témában

        Kedves kérdező!

         A pajzsmirigyhormon pótló gyógyszerek és a Radipon között nem írnak le káros gyógyszerkölcsönhatást, így véleményem szerint szedhető.

         

         Dr. Fáklya Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 18:57:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: