• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm a válaszát, de nem kaptam arra felvilágositást, hogy most alul, vagy tulmüködik a pajzsmirigyem? Ha tulmüködik, akkor jó a Letrox tabletta? Vagy ha az értékeim nem rosszak, akkor mégis szedjem a hiányzó PM pótlására alkalmas Letroxot? Válaszát előre is köszönöm: Paloma

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves Paloma!
         
        Ha figyelmesen elolvasta a válaszomat, megírtam. Tehát önnek minden bizonnyal alulműködése volt. Mivel szedi a pajzsmirigy hormon pótlást hormonszintjei rendbe jöttek. Ez mindaddig így lesz amíg kívülről beviszi a szervezete számára szüksége hormonmannyiséget. Amennyiben abbahagyná, hormonszintjei ismét alacsonyak lennének, ezért ezt nem tegye.
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-08 22:15:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó