• Pajzsmirigy kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Úr/Nő! Az a kérésem javasoljon valami jó és megfizethető kivizsgálást én pesten a 8.kerben lakom.Végére szeretnék járni a dolognak de nem tudom megfizetni a magánrendeléseket.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező!

        Nem szükséges ahhoz magánrendelést felkeresnie, hogy kivizsgálják. Endokrinológiai szakrendelést nagyobb kórházakban, klinikákon is talál, csak  időpontot kell kérni.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 14:34:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: