• Kedves Doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm válaszát, és elnézést kérnék a késedelmes reakciómért. A korábbi kérdésemben említett biopszia eredménye megérkezett. Eredménye: P2, Strumagöbből származó thyreocyták. Diagnosis: Struma nodosa isthmi. Euthyreosis. Vélemény: Azonnali műtét nem szükséges, fél év mulva UH vizsgálat, melynek eredménye alapján műtéti megoldás szóba jöhet. A kérdésem az lenne, hogy a fél év múlva esedékes ultrahang vizsgálat ha nagyobbodást mutat akkor jöhet szóba csak a műtét, vagy esetleg ezt én is kérhetem mint beteg? Köteles az orvos a kérésemnek eleget tenni? Azért kérdezem mert az orvos a lelet birtokában azt mondta, hogy a műtétet nem kerülhetem el, csak lehet hogy nem most hanem 1-2 év múlva kerül rá sor. Ezt mi alapján határozhatta meg? Köszönöm válaszát, Nikolett.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Nikolett!

        Mivel a kérdezők e-mail címét nem látjuk, így azt sem, hogy mi volt az eredeti kérdésének a címe. Kérem küldje el és Fáklya Mónika doktrornő hamarosan választ ad újabb kérdésére is.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 11:32:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: