• Mellékhatás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Úr!
        Pénteken véletlenül tűzforró kakaó égette végig a szájpadlásomat, amiről tudom, hogy gyorsan gyógyul, nem is nagyon volt vele panaszom, de a hétfő estétől a felső fogsor tövétől kezdve a szájpdlás belseje felé terjedően(pont ott nem égett meg!) megduzzadt, fájdalmassá vált a szájpad és fehéres lepedék borítja. A közérzetem ugyan nem a legjobb, meg köhécselek, náthás vagyok és újra nagyon fáj a gyomorszáj környéke és a gyomrom, de lázam nincs. Ugye ez nem lehet a Metothyrin ritka mellékhatása, hiszen az komoly lázzal jár, nem?
        Köszönettel:
        Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszermellékhatás témában

        Kedves kérdező!
         
        Sürgősen nézessen fehérvérsejt számot, mert a szájnyálkahártya gyulladása tünete lehet a Metothyrin mellékhatásnak, ami súlyos is lehet.(különösen arra való tekintettel, hogy a panasz nem az égés helyén jelentkezett és hurutos tünetei is vannak)
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 19:43:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: