• Prolactin túltermelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 5 éve szenvedek a tejcsorgástól,ami a szexuális életemre is hatással van.Nem egyszer lett volna alkalmam orvoshoz fordulni de nem tettem.Az utóbbi időben azonban egyre furcsább panaszaim vannak.Ezek az alábbiak:szédülés,hasfájás,depresszió,fejfájás,memória probléma,koncentráció hiánya,libidócsökkenés és hízás ami már évek óta zavar.Sok fogyókúrát próbáltam de mindhiába.Jelenleg 89kg vagyok,ami duplája annak ami terhesség előtt voltam.2002 decemberében szültem 17,5 évesen,lehet hogy ez is probléma?Az orvosom elküldött vérvételre miután végre rászántam magam.Az eredmény nem lett valami csodás!       Ösztradiol:44ngl           Testosteron:2nmoll             Progeszteron:0.8ugl              Prolactin:2565mUl      LH:2.2Ul                  FSH:3.2Ul               TSH:1.16mUl               FT4:15.70pmoll           FT3:6.68pmoll A fenti adatokat szeretném kiértékeltetni,és tanácsot kérni mit tegyek!!!!!Mi okozhatja a tüneteket?Kérem segítsenek!KÖSZÖNETTEL:Egy fiatal édesanya!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a prolactin szint témában

        Kedves kérdező!
         
        Prolactin szintje magas. Amennyiben nem szoptat, ez kóros, kezelni kell. A terápia részleteit endokrinológus kezelőorvosával kell megbeszélnie.
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 22:15:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: