• Pajzsmirigy probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Tanácsadó! Nőgyógyászati gondjaim miatt endokrinológiára küldtek, és mindig az volt az endokrinológiai leleten: semmi gond, de félév múlva kontroll. Két-három évente visszajártam, de igazán nem tudom, van-e rá ok. Ilyen eredményeim vannak pl (az utolsó kettő) 2007. - TSH 94,8 FT4 14,4 2004. TSH 104 FT4 18,9 T3 1,9 Látszik ebből probléma? Köszönettel: Vivi

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        Nem írt mértékegységeket és labor általi referencia tartományokat a laboreredményeihez, kérem pótolja. Ennek birtokában tudok válaszolni. (TSH nagyon magasnak tűnik, de lehet, hogy az önök laborja más mértékegységeket ill. referencia tartományokat használ mint a mi laborunk.)
         

        Dr. Fáklya Mónika  endokrinológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-03 12:40:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: