• Mellékvese-túltengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődnék afelől, hogy a mellékvese túltengés által okozott túlzott szőrösödést gyógyszeres kezelés útján meg el lehet tüntetni?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékvese témában

        Kedves Levélíró!

        A mellékvese túlműködés által hormonális úton okozott fokozott szőrnövekedés visszaszorítására vannak gyógyszeres és hagyományos (pl. epilálás, gyantázás) módok. Végleges megoldást az alapbetegség, azaz a mellékvese kóros működésének megszüntetése hozhat csak.

        Tisztelettel:

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-03 13:08:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: