• Pajzsmirigy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy amióta szedem a LETROX 75-t napi egy szemet, a panaszaim(hajhullás, fáradtság, száraz bőr) nem múlnak el.A gyógyszert 3 hete szedem. A kérdésem az lenne, hogy mikor fognak elmúlni a tünetek?Vagy a gyógyszerem esetleg nem megfelelő ? Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves kérdező!

        Letrox gyógyszerét feltételezem hormonszint mérésekkel alátámasztott pajzsmirigy alulműködésre írták fel. Mivel ennek a betegségnek az ön által leírt panaszok is velejárói, a gyógyszeres hormonpótlással ezek meg fognak szűnni. Fontos, hogy a Letrox-ot reggel étkezés előtt fél órával vegye be, hogy a felszívódás teljes legyen. Ha a hormonszintek helyreállnak, a panaszai is megszűnnek majd. A hormonszinteket vérvétellel fogják ellenőrizni.

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 17:24:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 07:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: